2 honden gezocht voor bioscoopfilm!

Topicstarter: Marlon van der Strig | Reacties: 0 | Aangemaakt op: 07/06/2017 16:36

Beste hondenliefhebbers en trainers,

Voor de nieuwe bioscoopfilm 'Gek van Geluk' ben ik op zoek naar twee honden voor enkele scènes. De film wordt geregisseerd door Johan Nijenhuis, bekend van films als Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft en komt eind dit jaar in de bioscoop. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Plien van Bennekom, Matteo van der Grijn en Henry van Loon.

De rol van de hond in de film

De honden zijn eigendom van één van de hoofdpersonages (Henry van Loon) en zijn moeder (Beppie Melissen). Zij worden omschreven als rijke personages en de hond moet een status verrijkende hond zijn. Een wat aparter ras heeft de voorkeur. Johan geeft zelf aan een jachthond en een teckel te zoeken, maar alle opties liggen nog open!

We hebben de honden nodig voor enkele scènes die verspreid worden over enkele dagen. Indien we de geschikte hond vinden, zullen we overleggen welke dagen het beste schikken. De draaiperiode is van half juni t/m eind juli.

Mocht je in het bezit zijn van of iemand kennen die een hond heeft waarvan je denkt dat deze geschikt is, dan zou ik graag foto's willen ontvangen en extra informatie zoals het ras en zijn/haar naam. Aanvullende filmpjes van bijv. eerdere films/commercials zijn zeker welkom!

Uiteraard staat er ook een financiële vergoeding tegenover. Bellen of mailen met verdere vragen mag altijd!

Marlon van der Strigt | Nijenhuis & Co
Productie assistent

T: +31 (0)20 760 1964
M: +31 (0)6 4680 7607
@: marlon@nijenhuisenco.nl
W: http://www.nijenhuisenco.nl

Reacties


Uw reactie hier?

Log eerst in om een reactie te kunnen geven.

Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief