anita

tickless

Topicstarter: anita | Reacties: 18 | Laatste: 08/08/2015 9:22

ondanks dat ik ons honden heb behandeld met een naruurliojk afweermiddel tegen teken  heeft ons joshua echt nog last van teken, alle dagen haal ik van zijn lijfje nog niet- vastzittende teken maar gisteren zat er toch eentje vast vlak aan zijn anus....vond hij dus echt niet leuk om die eruit te halen!!

nu heb ik internet nog eens afgegaan op naruurlijke producten en kwam ik de tickless tegen, een hangertje die geluiden af zou geven waar insecten niet tegen kunnen   een variant is de skudo pet

heeft er iemand hier ervaring mee???  

ik hou niet van Advantix of dergelijken maar op den duur zou je die toch gaan gebruiken want er zitten hier zoveel teken dat ik schrik krijg om er eentje over het hoofd te zien ..

Reacties


Ilja & Sterre
Ilja & Sterre
18/06/2015 16:03


Ik denk dat je honden ook een constitutie middel hebben Anita...
Leonie kan op Lyme behandelen..
Lyme is beter met homeopathie te behandelen dan met reguliere middelen..
Ik kan bij twijfel, een vreemde tekenbeet, zelf starten met behandelen..

Niet iedere beet zal als resultaat hebben dat er daadwerkelijk Lyme ontstaat..
Dit heeft met de constitutie te maken van de hond.. [en van de mens..]

En ik vermoed dat Leonie Swallie ook op de constitutie voorschrijft..
De kans dat Swallie ook Lyme ontwikkelt is nooit uitgesloten.. 'Dit geld voor geen enkel dier of mens'..  Maar dat is het met een vaccinatie ook zeker niet zo.. [bestaat er een vaccin tegen Lyme..?]

De hulpstoffen in vaccinaties maken juist de constitutie minder.. Dus het dier is mogelijk juist bevattelijker voor ziekten..

Ik zou er toch even een telefoontje aan spenderen Anita, als ik je een eerlijk advies mag geven..
Leonie kan veel meer dan een dierenarts kan..

Een klassiek homeopaat denkt met je mee.. Als een homeopaat weet wat er speel bij je dieren, dus de biografie kent en de klachten, en die kent Leonie want ze behandelt de honden al een poos. En bij de intake worden alle ins en outs genoteerd.. Dan kan je er van uitgaan dat alles meegenomen wordt in de behandeling..

Swallie heeft een kort vacht..
Je zou na iedere wandeling in teekgevoelig gebied even een vlooienkam over swallie kunnen halen..
Dit doe ik ook bij Sterre als we door hoog gras gelopen heeft...

http://www.klassiekehomeopathie.nl/de-homeopathische-behandeling-van-de-ziekte-van-lyme/

Lieve groetjes...

anita
anita
16/07/2015 12:48

Swallie heeft geen Lyme maar leishmania en ik heb de vraag gesteld aan Leonie hoor, maar een middel heeft ze niet opgestuurd, ze zou het bekijken en nagaan   ondertussen zijn we gestart met de medicatie van de dierenkliniek en ik moet zeggen dat Swallie nog nooit zo soepel is geweest dan nu...toeval of niet....binnen 14 dagen neemt ze nu 3 maand de medicatie en moet er terug bloed worden afgenomen dus even wachten voor het resultaat.

Annelies Coumans
Annelies Coumans
08/08/2015 9:22

Kwint de puli, is ook een tekenmagneet! Ik werd er letterlijk niet goed van , en maakte me ook ongerust, dat hij ziek zou worden. Contact gehad met Leonie Noordhoek en daar middelen besteld voor tekenbeten en Lyme! Maar ja, dan hadden ze al gebeten of zaten vast. In de koorden van de puli's is het moeilijk zoeken naar teken.  Ten einde raad op aanraden van een oud, kuvasz-bezitster de Anibio Tic-clip besteld. Dacht baat het niet, schaden doet het ook niet! Maar Eureka...... sinds dat ze de tic-clip aan hun halsband hebben hangen,  blijven de teken weg! Ok , af en toe zie ik er nog een, maar verder geen last meer....... echt een aanradertje! We lopen nog steeds dezelfde wegen in bos en veld , maar ze blijven bij de puli's vandaan, terwijl andere hondenbezitters nog steeds klagen over het hoge tekenaantal!http://www.via-natura.nl/Geneesmiddelen_gezondheidsproducten_natuurdrogist_hond_kat/Gezondheidsproducten-voor-de-hond-c-327/gezondheid-hond-vlooien-teken-wormen/ANIBIO-TIC-CLIP-1-STUKS/

Uw reactie hier?

Log eerst in om een reactie te kunnen geven.

Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief