Stephanie

Hoe jan je honden samen nacht door brengen

Topicstarter: Stephanie | Reacties: 0 | Aangemaakt op: 12/06/2016 0:32
Hoi leden.

Ik ben nieuwe hier maar ik en mijn vriend zitten met een groot vraag.

Ik zelf heb een duitse herder (reu) van 13 maanden.
En mijn vriend heeft een bull-terrier (reu) van 4 jaar.

Onze honden kunnen opzich heel goed samen. Maar we willen graag samen bij elkaar slapen in het weekend. We kunnen het zowiezo niet bij mijn thuis doen omdat de bull-terrier niet net mijn katten over weg kunnen.

Nu hebben we het aantal keren geprobeerd om bij me vriend thuis te doen. Alleen nu is het probleem ze kunnen wel samen, maar we moeten ze regelmatig uit elkaar hallen omdat dan spelen te heftig word, mijn duitse herder slaapt altijd in zijn bench en bij me vriend thuis doen we mijn duitse herder ook in de bench voor de nacht maar als we de laatse ronden hebben gelopen word de bull-terrier onrustig en wilt mijn duitse herder rijder. Alleen laten we het niet toe maar hij word op geen ene manier ook niet meer rustig tewijl mijn duitse herder rustig in de bench lig te slapen. We hebben al verschillende manieren geprobeerd om de bull-terrier af te leiden maar tevergeefs zelf mijn duitse herder uit de bench hallen en de bull-terrier er in doen heeft geen evect.

Hebben jullie misschien tips om dit op te lossen want me vriend en ik zijn ten einde raad en we willen zo graag weekend samen door willen brengen de nachten en met onze honden


Al heel erg bedankt voor jullie tips en advies.

Reacties


Uw reactie hier?

Log eerst in om een reactie te kunnen geven.

Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief