Ilja & Sterre

Zwerfvuil...

Topicstarter: Ilja & Sterre | Reacties: 25 | Laatste: 22/01/2015 18:24


Hoi allemaal,

Zoals een aantal van jullie weten raapt Sterre zwerfvuil al velen jaren.. En dat varieërt van een plasticzakje tot kunststofcontainers half gevuld met vloeistof..

Vanmorgen vond Sterre heeft weer een WENSballon op de akker.. [ik was te laat met mijn camera om de fotograferen hoe Sterre die troep van de akker haalde en zich - heen en terug - door de braamstruiken wrong..]

Ik WENS die rotdingen de wereld uit..!!! Troep.. !!! Niet alleen die hoepels in die wensballonnen zijn bijna niet te breken, ook die touwtjes is een soort van ijzergaren o.i.d. waar dieren in verward raken en niet meer los kunnen komen en uiteindelijk sterven..
Wat een ROTzooi..!! 

Reacties


Ilja & Sterre
Ilja & Sterre
17/01/2015 19:31


Oef Paul, daar had ik nog niet eens over nagedacht.. Onschuldig Nee, daar moet je niet aan denken... Onschuldig
Menig huis met rieten dak is verzwolgen door de vlammen ja... Vuurwerk, blikseminslag en zeker ook zo'n wensballon zou een oorzaak kunnen zijn.. Wenkbrauw ophalen

Ben ook best een beetje trots op ons meisje hoor dat ze de troep opruimt..
Woon jij zeker in het betere deel van ons land, Paul. Afgesloten Hahahahahaha... GRAPJE.. Tong uitstekenRoepen
Paul (Eefke)
Paul (Eefke)
18/01/2015 16:28

Nou Ilja, wat is beter? We hebben hier wel meer water wat de afgelopen dagen wat hoger stond dan normaal. Wat wil je met die regen. 

Inge
Inge
18/01/2015 17:24

opgeruimd staat netjes!

 

Ilja & Sterre
Ilja & Sterre
18/01/2015 18:20

 

Wij kunnen ook een boot op de akker aanmeren hoor Paul.. Tong uitsteken  Sterre studeert momenteel voor zeehond.. Afgesloten

Ik verlang naar de lente, de ZOMER..!!! Onschuldig

Dacht iedereen maar zo Inge.. Lachen

Peter
Peter
18/01/2015 18:23

ach Paul als Zeeuw zijn we gewent hier aan water, maar ja rot als het buiten oevers treed en je met zandzakken aan de slag moet.Het probleem is in Zeeland opgelost hoog tijd dat er met de rivieren ook wat gebeurd.

Paul (Eefke)
Paul (Eefke)
19/01/2015 23:07

Nou Peter, met zandzakken hoeft het hier nu echt niet. Ik woon hier leterlijk op de dijk van de polder dus heb het altijd droog. Als het water te hoog komt gaat bij Ramspol de opblaasdam er in. Toen die er nog niet was, kon het op het Kampereiland wel eens kritiek worden. Dit vooral met een harde noordwester. Harde noordwesters zijn bij jullie ook berucht. In 1976 stond het bij jullie nog tot aan de muraltmuren. Gelukkig hebben ze die dijken hoger gemaakt en is dat gevaar geweken.

Paul (Eefke)
Paul (Eefke)
19/01/2015 23:11

Ilja, dan is Sterre meer een waterhond dan Eefke, die loopt altijd om de plassen heen. Heeft een hekel aan natte poten. Ik heb haar vroeger met veel moeite het water in gekregen met behulp van een geel badeendjeLachenLachen.

Ilja & Sterre
Ilja & Sterre
20/01/2015 10:46

Hhahahahhah,... Ja,ik vemoed het wel Paul..Lachen
Als pupje speelde Sterre al langs de waterkant van de watertes in de bossen en rende ze langs de kant van de sloten 's zomers en sprong de kikkers na. 
Ze deed een poging er overheen te springen maar belande dan midden in de sloot.. LachenTong uitsteken

Maar ze is wel een zomer waterhond... Zodra de temperatuur begint te dalen blijft ze uit het water...

Ze loopt ook geregeld door de plassen.. Dat heb ik haar ook aangeleerd omdat ze soms voor mij moet checken hoe diep een plas is... Lachen


anita
anita
21/01/2015 10:30

mooi die filmpjes!ze geniet echt van slootje springen 

astrid rikmanspoel
astrid rikmanspoel
22/01/2015 18:24

Geweldig leuk om te zien die filmpjes en dat springen over de sloot.

Uw reactie hier?

Log eerst in om een reactie te kunnen geven.

Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief