Nienke & roedel

Vies?

Topicstarter: Nienke & roedel | Reacties: 60 | Laatste: 06/04/2013 7:47

Als je de website van hondenfan opent zien jullie een nieuwe column over wat een hondenliefhebber nou eigenlijk nog vies vindt. Over het steeds verleggen van je grenzen qua vieze dingen.

Ik deed de aftrap, maar waar ligt jullie grens?Tong uitsteken

www.hondenfan.nl

 

Reacties


Annelies Coumans
Annelies Coumans
15/03/2013 18:51

Haha Nienke, doe ik ook hoor, en denk daar ook echt niet meer bij na!

Of het nu uit mond of bek komt, uit kont of bips, maakt allemaal niet uit. Anderen vinden dit misschien vies. We zijn wel wat gewend!

Niet graag maar we cleaneren wel weer!Lachen

Als je honden gefokt hebt is niet meer zoveel vies.

Je helpt de moeder bevallen graait in bloed en vruchtwater,maakt de teef schoon en zorgt weer voor een droge ligplek, dan ruim je 8 weken pies en poep, en je vind dit heel normaal!

Ik zat rustig tijdens de bevalling , de teef te helpen, ondertussen een boterhammetje knagend!

s'Morgens ging ik gezellig bij Chiran of Yoshka in de kist liggen met mijn koffie en bammetje, en ruimde desnoods met de andere hand een poepje, dacht ik echt niet meer bij na!Schamen Als ik er nu over nadenk is dat misschien best vies, maar ik ruimde altijd meteen voordat de pups begonnen te stempelen , en dan zit dus echt alles onder!Tong uitsteken

Eigenlijk ben ik best netjes af en toe té, maar over zo'n dingen kan ik me echt niet meer druk maken, het hoort erbij en is een automatisme geworden.

Poten wassen gebeurt altijd, ze blijven keurig netjes wachten in de keuken op de mat.  Maar puli's zijn nergens vies van, als het maar stinkt is dit geweldig.

Gisteren klom Kwint nog op een grote hoop met kippenstront , die een boer op zijn veld gedumpt had om te spreiden, hij stonk een uur in de wind, en dat wil ik ook na de wasbeurt niet op mijn bank hebben!  Viespeuk!!!Knipogen

 

 

 

Esther & Shai
Esther & Shai
15/03/2013 19:43

Ook ik ben niet snel ergens vies van. Diarree, kots noem maar op ik draai mijn handen er niet voor om. Opa en oma hadden een boerderij, schapen-paarden-honden-katten-varkens, dus als je dingen snel vies vind ben je daar aan het verkeerde adres.

Er is zelfs een periode geweest dat ik in de bloedhete zomers regelmatig op blote voeten een box stond te mesten, voeten kan je wassen en dan ben je weer schoon. Ook hadden we een box met houtsnippers en daar deed ik altijd de drollen met de blote hand eruit wippen, als ik klaar was moest ik er zelfs aan denken om eerst mijn handen te wassen voor dat ik een boterham zou pakken. Ook voor een bloedbad draai ik mijn handen niet om!

Het enige wat ik minder vind is als een hond heerlijk mensenstront heeft lopen eten en dan even heerlijk zich komt afvegen aan jou.

Ilja & Sterre
Ilja & Sterre
15/03/2013 20:03

Wat een super stoere mensen hebben we hier bij elkaar.. hahahah.. Wat een "gezonde" mensen vooral.. De weerstand die we zelf gekweekt hebben.. "Super"  ... Knipogen

Nienke & roedel
Nienke & roedel
15/03/2013 21:42

Ook een leuke... We hadden ons eerste nestje en de werpkist staat altijd naast de eettafel. Het was kerst en tussen het hoofdgerecht en toetje door pakt mijn man het reutje even uit de werpkist. Hij zal het terugzetten en net boven het tafellaken...plop!...valt er een puppydrol op het damast. Keukenrolletje erbij en lekker verder eten...

Laika
Laika
15/03/2013 22:42

Zo herkenbaar al die verhalen, leuk om te lezen. Ook hier zo'n vreemd mens dat een hondehaar vrolijk uit het eten pluist en moet kokhlazen bij de aanblik van een mensenhaar al zou het een van mezelf zijn die in het eten beland.

Poep pies kots, ik draai er mijn hand niet voor om als het om dieren gaat, zou een mens hier braken, gaat het echter mis. Ik kan nog niet eens tegen een snotneus.

Honden liggen op de bank, kippen en shetlander lopen door de keuken, katten als voetenverwarming op bed, wakker worden met een hond naast je, de voorwas van de afwasmachiene door de honden laten doen geen probleem, maar een vork in mijn mond steken die iemand anders in zijn mond heeft gehad eeeks, ik moet er niet aan denken.

Momenteel is ons snotskatje Poema niet erg zindelijk. Het arme beestje is nu echt bijna op. In het begin probeerde ik nog situaties te redden en was heel bedreven in het onopvallend verwijderen van her en der verspreidde poemapoepjes. Nu krijg ik er echter 'schijt' aan, en roep vrolijk dat er weer een ligt en sta op van tafel om het sterk riekend hoopje te verwijderen, terwijl er ondertussen weer een kledder snots gelanceerd wordt, vies? ja zeker wel. Maar ik weet ook zeker dat ik het ga missen en geniet nog even van ons allerliefste snotskatje.

anita
anita
19/03/2013 9:21

denk dat mijn viesdrempel ook heel laag ligt  poep en kots, zeker van mijn eigen honden doen me niks, opruimen die handel en daarmee uit.

wat ik wel vies vond is dat ik een tijdje geleden zag dat iemand zijn kattebak  uitwaste met de vaatdoek en daarna droogde met een handdoek die gewoon terug aan het haakje gehangen werd...daar dacht ik echt wel het mijne van!!

Puzzle & Pim
Puzzle & Pim
19/03/2013 9:45

Wahahahaha Anita Tong uitsteken Ik ben benieuwd hoe zo'n topic het doet op een kattenforum Knipogen

Het is de liefde die het goed maakt hè... Ik maak momenteel zonder er eigenlijk over na te denken enorme snotneusjes van mijn dochter schoon.

19/03/2013 19:34

Ik ben ook totaal niet vies van mijn honden.Als pluto aan ze piep heeft gelikt hoef ik geen kusje van hem ze slapen ook gewoon in bed  pluto, noeky ligt naast mijn in de mand.wat ik wel vies vind als me honden in mensenpoep hebben gerolt en ze kunnen niet ergens zwemmen en moeten de auto in nou dat kokhals ik echt wel achter het stuur en zodra ik thuis kom gaan ze regelrecht naar de 1e verdieping toe onder de douche want dat vind ik echt nog steeds heel smerig en daar wen ik niet aan,en wat ik ook smerig vind gelukkig doen mijn honden dat niet als andere honden poep eten van straat en dan hun baasje aflebbere dan gaat wel me maag omhoog.

Maar van me eigenhonden een drol of kots opruimen nee en inderdaad vroeger moest ik de anaalklier van benji regelmatig uit knijpen dat was niet me favoriete klus maar ja van wie welLachen

Helga
Helga
20/03/2013 8:58

Ik vind ook maar weinig echt vies. Wat niet zo smakelijk is is dat Zoëy nadat ze haar Carnibest op heeft, op mij springt en meteen daarna een dikke boer (inclusief putlucht) in mijn gezicht laat. Dat stinkt even, maar daarna kan ik er heel hard om lachen!

Poep aan haar kont (in haar rokje) heeft ze gelukkig nooit. En kotsen doet ze ook niet.

Wat ik alleen wel ranzig vond afgelopen winter was dat Zoëy op het vloerkleed gepist had en ik er lekker met mijn blote jubels in stond te soppen. Het was een ouder plasje, dus al lekker aan het stinken..Tong uitsteken

Puzzle & Pim
Puzzle & Pim
20/03/2013 9:35

Hahaha Helga!

Pim is een enorme schrokker. Die drentelt na een maaltijd Darf naar zijn mand, gaat zitten, laat een boer, mondje vol terug en gaat daar rustig op zitten kauwen.... Beetje bah Lachen

Inge
Inge
20/03/2013 12:05

Over "vies van dieren zijn": ik help geregeld schapen met aflammeren. Het schapen ras wat wij bij mijn verzorgpony's hebben lopen, kan slecht zelfstandig bevallen, dus helpen we ze meestal. Ik vind het prachtig om te doen! Ik ben daar totaal niet vies van, en twijfel geen moment. Als mijn hulp nodig is, knaag ik zo nodig mijn nagels eraf, was mijn handen en armen en duik zo dat schaap in. Als ik dat vertel aan mijn zusjes of aan vrienden, trekken ze vieze bekken, want ieuw dat is vies! Nou, zo heb ik het nooit ervaren hoor. Echt 1 van de mooiste dingen die er is!!!

Nienke & roedel
Nienke & roedel
20/03/2013 18:04

Ja Helga, poep in de broek, dat ken ik nog van mijn eerste hond. Die had een zwakke maag en poepte snel dun en ja dat loopt dan door zo'n samojedenbroek heen.

Stond ik weer in de tuin met een washandje te poetsen...Eerst washandje er boven uitknijpen en hopen dat het er zo uitspoelde. Soms zagen de buren het en die zag je dan grinniken...

Loes
Loes
26/03/2013 16:01

Hier ook iemand die niet vies is van een hondenhaar :-) Wel handig als as dierenarts. Wij vragen ons soms op de opleiding geregeld af of we wel sporen. Zo kunnen we tijdens een sectie rustig het over lunch hebben terwijl we ribben knippen, orgaan aftasten, pus ergens uit drupt en we achter ons de pens inhoud van en rund op de grond horen kletteren. En als ik het honger heb, tijdens een practicum waarbij we op dode dieren ingrepen oefenen, kan ik rustig even mijn handschoenen uitdoen en een maaltijd reep naar binnen werken. Thuis hoef ik niet te vertellen wat ik gedaan heb, dan gaan de handen op de oren en wordt het bord eten weggeschoven. :-)

26/03/2013 16:42

Loes sorry hoor dat zou ik ook niks bij weg krijgen wat jij hier nou noemt.

Mariska & de honden
Mariska & de honden
26/03/2013 18:09

Sorry Loes dan hoef ik ook niet meer te eten. 

Maar ik ken het wel van me oude werk daar ging het ook nergens anders over dan poep, pies of haar.

Uw reactie hier?

Log eerst in om een reactie te kunnen geven.

Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief