Nienke & roedel

Vies?

Topicstarter: Nienke & roedel | Reacties: 60 | Laatste: 06/04/2013 7:47

Als je de website van hondenfan opent zien jullie een nieuwe column over wat een hondenliefhebber nou eigenlijk nog vies vindt. Over het steeds verleggen van je grenzen qua vieze dingen.

Ik deed de aftrap, maar waar ligt jullie grens?Tong uitsteken

www.hondenfan.nl

 

Reacties


Ilja & Sterre
Ilja & Sterre
28/03/2013 20:26

Sterre had er ook een handje van toen ze pup was.. Tong uitsteken Als de pony op het erf had gestaan of als Sterre het hek van het weiland openstond dan smeerde mevr. hem om op te ruimen... hahahahah...Lachen  Dus ik heb er hard aan moeten werken...Maar....dan heb je ook wat..Knipogen

Esther & Shai
Esther & Shai
28/03/2013 20:41

Ik weet niet hoor, maar op de manege ontwormde we 1 keer in de 2 maanden en bij ons op stal is het verplicht 1 keer in de 2 maanden!

Andere stallen hier veelal ook 1 keer per 2 maanden en een enkele 1 keer in de 3 maanden. Er van uit gan dat een paard dus max 2 x per jaar ontwormt wordt is dus een gtote fout (alleen van een eigen paard weet je het dus zeker).

Er zijn zelfs stallen die 1 keer in de 6 weken ontwormen, helemaal als er veel roulatie is!

28/03/2013 20:46

Jeetje zeg dit is een poep topic geworden hi hi hi zullen we weer on topic gaan.

05/04/2013 9:43

Ik zat net te denken er zijn veel mensen die hun honden vers geven. Gebruiken jullie daar het bestek voor van je zelf of hou je dat bestyek apart. Taat kreeg wel is vers uit de vrieser jeetje wat rook dat ik geb ruik daar echt niet mijn vork voor hoor om het in haar bak te doen .

Daar had en altijd apart bestek voor

Annelies Coumans
Annelies Coumans
05/04/2013 10:44

Hier ook vers Joke, en gek genoeg heb ik daar ook apart bestek voor, wat ik goed heet af kan wassen. Ook de glazen kommen die ik gebruik voor het voer in de koelkast worden alleen voor KVV of Barf gebruikt. Alles van roestvrijstaal of glas wat geen geur opneemt.

Ook de hondenwas zoals kussens, dekbedjes, handdoeken en wat zoal meer gebruikt wordt, was ik in een apart wasje, niet bij onze kleding of beddengoed! Lachen

Vindt ik toch hygiënischer! Onzin misschien, ..... is het gevoel!Onschuldig 

05/04/2013 11:17

Kijk Annelies dat wat jij doet dat doe ik dus ook hé en waarom had ik dat van jounou weer niet verwacht. Ik dacht ik krijg vast commetaar nou Joke je wast het toch af.

Annelies Coumans
Annelies Coumans
05/04/2013 11:26

Nee hoor Joke, eigenlijk ben ik een enorme pietlut! Ik kan veel hebben en ben door de jaren een heleboel gewend aan viezigheid, maardit heb ik altijd gedaan!

Ik laat mijn honden ook niet aan onze borden likken of pannen schoonmaken. Wat ze te eten krijgen komt in hun bakje! Of ik voer iets met de hand! Knipogen

Als ik zie hoe vuil dat ze zich kunnen maken, doe ik zo'n wasjes dus echt niet bij de onze! Dat vind ik dus vies!Tong uitsteken 

05/04/2013 11:32

Hi hi hi Annelies toch nog wat gevonden wat jij ook vies vind. Ben benieuwd hoe de andere daar op reageren.

Esther & Shai
Esther & Shai
05/04/2013 12:23
Hier worden gewoon de borden afgelikt (als er iets overblijft). Ook de yoghurt schaaltjes worden helemaal schoon gelikt. Haar vlees gaat in een aparte doos in de koelkast en we hebben een aparte vork voor haar vleesvoer (maar die gebruik ik ook rustig als ik aan het koken ben, het is een vrij grote vork). De wasmachine draait wel apart voor de honden spullen, ik wil niet veel haar op mijn goede kleding.
Ilja & Sterre
Ilja & Sterre
05/04/2013 13:54

Hier ook aparte vork voor Sterre eten... En ook een hondenwas apart ...

Loes
Loes
05/04/2013 19:19

Mexx zijn voer hoefde niet met een vork gedaan te worden. Het had wel een doos in de diepvries nodig voor het ontdooien en daar deed ik geen andere dingen in. Maar het is wel eens voorgekomen dan Mexx een keer op een bord van mij zijn voer heeft gehad. Heet afwassen en voila.

Molly der vers geef ik met een lepeltje of vorkje van mezelf. Ook heet afwassen en klaar.

Was gaat wel apart, ivm het haar :-p

05/04/2013 20:05

Hondenwas gaat hier ook apart hoor echt niet bij ons spullen en als we hun spullen gewassen hebben maken we de filter ect schoon van de machine en wij hebben wel een aparte hondenvork ook.

Pannen uit likken nou nee dat hebben we nooit gedaan wel een schaaltje of bordje maar hier krijgen ze geen tafel resten meer.

Nienke & roedel
Nienke & roedel
05/04/2013 21:56

Er schoot me van de week weer iets te binnen waaruit blijkt hoe snel mensen hun grenzen verleggen als ze een hond eenmaal leuk vinden.

Zoals een paar van jullie wel weten hebben Bamse en Nuka een paar jaar geleden in een film gespeeld. Hoofdrolspeler Thijs Römer had geen ervaring met honden en vond het eerst best eng om een hond als collega te hebben. Hij was gelukkig voor iemand die geen honden gewend is een natuurtalent. Hij haalde de honden op de set veel aan en deed eigenlijk precies wat hij moest doen om ze voor ze te winnen. Op de eerste dag deelde hij (na toestemming van ons) zijn brood al met Nuka. Maar ik vond het prachtig toen hij na zo'n 6 weken opnames tijdens een scéne waarin de mensen gebak aten en Bamse ook op een stoel aan tafel zat, Bamse hapjes taart ging voeren van zijn eigen vork en vervolgens gewoon zelf verder at. Het ging bijna ongemerkt, hij dacht er volgens mij niet eens bij na. Dus grenzen verleggen gaat soms heel snel Knipogen.

Hanneke
Hanneke
05/04/2013 22:27

Oeps, het kvv pak ik met mijn handen. Wassen van de mandjes doe ik wel apart. Haren heb ik geen last van. Blij dat ze niet verharen.

Leuk verhaal Nienke.Lachen

06/04/2013 7:47

Ha ha ha heerlijk verhaal Nienke.

Uw reactie hier?

Log eerst in om een reactie te kunnen geven.

Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief