Ik weet het echt niet meer....

Topicstarter: Anoniem | Reacties: 2 | Laatste: 30/11/2016 20:08
Ik weet niet waar dit thuis hoort, dus sorry als hij niet goed staat.

Ik ben ten einde raad.... de hond moet weg, ik kan het serieus niet meer aan.... maar niemand geschikt wilt hem, waar moet ik in vredesnaam met hem naartoe???

Ik hou van hem, echt, zoveel dat ik en mijn hele gezin al jaren ons hele leven aanpassen, maar we zijn op een punt gekomen dat het op is.... We hebben al vaker met de gedachte gespeeld hem te herplaatsen, maar het is nooit zo ver gekomen omdat er niemand geschikt is.

Hij is een witte herder van 8 jaar, ex reu. Het zou kunnen dat hij nog maar een jaar ofzo bij ons is, maar hij kan ook gewoon 12 of 13 worden. De gedachte nog 4 jaar of misschien zelfs langer zo te moeten leven trek ik niet.

Hij is een "moeilijke" hond en verhaart zoveel dat je serieus heel de dag met een stofzuiger achter hem aan kan blijven lopen. Hij moet met zeer zachte hand behandeld worden. Ik kan vertellen dat er niemand is die zo'n hond wilt en er dan ook GOED voor zorgt. De mensen die hem wel willen zijn mensen die hem gelijk een slipketting willen aanmeten omdat hij zo "moeilijk" is of die amper ervaring hebben en het daardoor totaal niet kunnen overzien. Ik wil dat hij ergens anders gaat wonen, maar wel ergens waar hij het goed heeft, waar ervaring is en ze positief met honden omgaan, waar hij echt helemaal welkom is en hij zich happy kan voelen. Waar vindt je in vredesnaam zoiets­čś×

Sorry, ik moest het echt van mij afschrijven. Ik vindt het leven niet meer leuk zo....

Reacties


astrid rikmanspoel
astrid rikmanspoel
27/11/2016 21:14

Misschien een lullige reactie maar je hebt er wel voor gekozen om dat leven met deze hond te delen en als je a zegt moet je mijns inziens ook de rest van het alfabet erbij nemen.

Ik kan me voorstellen dat het niet eenvoudig is om met een moeilijke hond te moeten leven maar de hond is natuurlijk niet zomaar! Moeilijk geworden, waarschijnlijk zijn er dan toch wel fouten gemaakt in de opvoeding waardoor de hond nu zo moeilijk is en daar moet de hond nu voor boeten door hem weg te doen? 

Je kunt een heleboel aan moeilijk gedrag doen en mijns inziens verdient je hond dit ook na acht jaar trouw aan jullie gezin. 

En dat verharen daar kun je natuurlijk heel veel tegen doen.

Groetjes,

Astrid

Jet
30/11/2016 20:08
Waarom moet hij weg? Wat is moeilijk?
Uw reactie hier?

Log eerst in om een reactie te kunnen geven.

Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief