Wichita en de beestenbende

Wichita en de beestenbende

Mijn naam is Wichita en ik ben de trotse eigenaresse van een geweldige beestenbende. Ik ben helaas op jonge leeftijd chronisch ziek geworden en op mijn 13e met thuisstudie begonnen nadat ik het Gymnasium niet meer aankon vanwege mijn gezondheidsproblemen. Hoewel ik altijd al gek ben geweest op dieren was het pas rond die tijd dat mijn huisdieren zo vreselijk belangrijk voor mij zijn geworden. Mijn beesten geven mij een reden om te leven, iets om mee bezig te zijn en iets om voor op te staan in de ochtend en voor dat zal ik hen eeuwig dankbaar blijven.
Wij hebben een flinke beestenbende hier rondlopen, namelijk; 2 poezen (Heilige Birmaan Bouchra en Ragdoll Fantasia), 5 chinchilla’s (Hermione en dochter Piper, Phoebe en dochter Cordelia en vader Angel), een teddy dwerg konijn (McDreamy), en last but not least, mijn grote liefdes... Mijn ‘baby’ kortharige Chihuahua Ashley, mijn 2 Sheltie meiden Abby en Eevee en onze jongste twee Chinese Cresteds Elphaba welke in 2012 ons gezin is komen versterken en haar halfzusje Glacee die sinds eind 2013 hier woont.
In 2008 ben ik begonnen met de ‘droom’ om te gaan fokken met Abby en in 2009, nadat we aan alle eisen van de Nederlandse Sheltie Vereniging voldeden, is haar eerste nestje geboren. Kort na de geboorte van Abby’s eerste nest werd ook de kennelnaam Special Princess goedgekeurd en in 2010 is Abby’s 2e nestje geboren. Uit dat nest hebben we een van haar dochters genaamd Eevee gehouden. Het fokken wat ik deed met Abby was een hoogtepunt in mijn leven, om die pups te zien opgroeien en vervolgens zo gelukkig te zien bij hun nieuwe gezinnen en ook om echt iets te betekenen voor het ras vond ik prachtig. Helaas is bij Abby begin 2011 epilepsie geconstateerd en zijn daarmee al onze fokplannen met haar en haar dochter ten einde gekomen. Met de komst van Elphaba en Glacee hopen wij de fokplannen weer op te kunnen pakken.
Voor meer informatie over mij en mijn dieren kan gekeken worden op mijn site, http://www.special-princess.nl. Ik vind het altijd geweldig om andere dierenliefhebbers, met name hondenliefhebbers te ontmoeten dus misschien nog eens tot ziens op een show of ander evenement.

Krabbels

Honden van Wichita en de beestenbende

Vrienden van Wichita en de beestenbende


Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief