Puzzle & Pim

Puzzle & Pim

Ik ben Leoniek en het trotste vrouwtje van Puzzle & Pim, twee lieve, vrolijke Boston Terriërs. Het zijn mijn maatjes en ze vergezellen het gezin tijdens de bijna dagelijkse uitjes in het bos, de verschillende kampeervakanties per jaar en natuurlijk ook tijdens het bankhangen!

Puzzle & Pim zijn enerzijds typische Boston Terriërs: ze zijn ENTHOUSIAST, vrolijk en gevoelig en echte gezinshondjes. Anderzijds zijn het zo ongeveer de uitersten die je binnen het ras treft.

Puzzle is een klein, ietwat gedrongen teefje. Ze is fel, fanatiek, onzeker en heeft een grote will to please. Trainen gaat vrij makkelijk, al moet ik zelf soms creatief zijn omdat Puzzle snel te veel druk voelt. Daarentegen kan ze ook heel goed het baasje negeren. Puzzle ligt altijd trouw naast me op een bureaustoel als ik 's avonds aan het werk ben.

Pim is een vrij forse, atletische reu. Hij is ongecompliceerd, vrolijk, zachtaardig en altijd in voor een lolletje. Die will to please was waarschijnlijk op toen Pim geboren moest worden: Pim wil graag lief gevonden worden, maar een werker is het niet. Pim is erg gek op de jongste telg van ons gezin: zijn vrouwtje van 2 jaar.

Vrienden van Puzzle & Pim

Hanneke
Robert de Graaf
Nienke & roedel
Anita*
Ilja & Sterre
Esther
geen
Loes
Fanny
mischa
Nancy v Bommel
Linda Schurgers
HF moderators

Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief