Naomi en Shadow

Naomi en Shadow

Hey,

Ik ben Naomi. Ik ben 16 jaar en zit momenteel in mijn examenjaar van het havo. Ik woon bij Rotterdam en zit op school in Rotterdam. Ik hou van canicrossen, fotograferen en alles wat met mijn hond te maken heeft. 

Ik heb een hond, Shadow. Shadow is een kruising catalaanse herdershond x border collie. Een zeer energieke kruising met een aanleg voor sport. Ik ga dan ook na de winter behendigheid met hem beoefenen. Momenteel doe ik aan canicrossen, fietsen, dogdancen en gehoorzaamheid met hem. In gehoorzaamheid heeft hij 4 cursussen goed doorlopen. Ook is hij erg sociaal, en komen de buurkinderen vaak vragen of ze met hem mogen spelen. 

Ik laat ook de honden van mensen uit die dit zelf niet meer kunnen of niet uitgebreid kunnen. Zo laat ik Indy (maltezer x jack russel), Faith (teckel x jack russel) en Roxy (beagle x boerenfox). 

Indy en Faith wonen bij elkaar. Indy heeft wat problemen met haar angst. Ze is bang voor andere grote honden en neemt als het even mogelijk is de benen. Faith daarin tegen valt juist uit naar andere honden, al heb ik dit al grotendeels weten terug te dringen. Hun baasje kan ze zelf niet uitlaten door straatvrees en daarom zijn ze niet gesocialiseerd wat de angst verklaard. 

Roxy daarin tegen is van mijn  tante, en laat ik puur uit om haar wat extra uit te putten. Met Roxy heb ik ook een gehoorzaamheidscursus voor gevorderen gedaan voor ik Shadow had. Roxy kent vele commando's en met haar train ik nog steeds alleen dan individueel. 

Mocht iemand nog andere vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag.

Krabbels

Honden van Naomi en Shadow

Vrienden van Naomi en Shadow

Ilja & Sterre
Uma

Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief