Inge

Inge

Ik ben Inge, en ik ben de trotse eigenaar van Yori. Yori is een Nova scotia duck tolling retriever (een mond vol) reu van 5 jaar oud. Hij is bij mij komen wonen toen hij 7 maanden was. Samen met Yori loop ik GG1 en behendigheid. Ook volg ik eens in de 3 a 4 weken een speurles. Verder train ik elke dag met Yori, maar wel elke keer wat anders! Anders verveelt ie zich... We trainen met clicker om trucjes of moeilijke oefeningen van de gehoorzaamheid te trainen, we trainen met de dummy oefeningen van de jacht, we verstoppen sorteerstokjes of tennisballen om zo lekker te speuren. Ik verzin elke keer weer wat geks voor hem. Hij heeft het ook echt nodig om te werken, anders wordt hij een vervelend hondje. Knipogen

Yor komt helaas bij een broodfokker vandaan. Daardoor weet ik niet wat er in zijn bloed zit, en weet ik niet wat er daarvoor met hem is gebeurd. Hij is met 7 weken bij mensen gaan wonen die goed voor hem gezorgd hebben, maar om persoonlijke redenen niet meer voor hem konden zorgen. Toen ze een goed baasje zochten, dachten ze aan mij.

Yori heeft een paar gekke dingetjes. Zo is hij bijvoorbeeld bang voor vreemde mannen. Ook is hij heel gevoelig voor spanningen, en ik krijg hem daar dan ook niet meer uit. Met examens lopen van de GG heb ik daar wel problemen mee. Daarom ondersteun ik Yori op die momenten met homeopathische middelen.

Ook heeft hij een voedselallergie, waarvoor hij ook dmv homeopathie behandeld wordt!

Vrienden van Inge

geen

Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief