Hond op drie poten

Topicstarter: | Reacties: 16 | Laatste: 23/10/2013 11:55

Je hebt een hondje uit het asiel gehaald met drie poten. Dit hondje is net zo vrolijk als een hond op vier poten.

Op een gegeven moment valt je op dat ook de andere achterpoot slechter wordt en een bezoekje aan de dierenarts bevestigt je ergste vermoedens. De dierenarts stelt voor om het andere achter poot ook te amputeren. 

Er zijn  speciale rolstoelen voor honden. De meeste kennissen van je vinden het onzin om zoveel geld uit te geven aan een invalide hond. Ook geloven ze dat de hond nooit meer gelukkig kan zijn.

Wat doe jij?

Reacties


Kath & Charlie
Kath & Charlie
23/10/2013 11:55

Ik denk dat ik er ook niet voor zou kiezen voor zo'n karretje. Toeval wil dat ik deze zomer een aantal honden met karretjes heb gezien tijdens een kortverblijf in een B & B, zelfs één met wieltjes vooraan. Toegegeven zoals Joke ook al zei, die gingen ook als een speer en dan sta je toch te twijfelen. De honden lijken zich toch te "amuseren".  En toch ... denk niet dat ik er zou voor kiezen.

Bovendien als ik dan hoor dat dat toch ook allemaal niet zonder slag of stoot gaat. Ik bedoel volgens dat de mensen mij hebben uitgelegd, is het niet van ik doe zo'n karretje aan en weg is de hond. Daar kruipt behoorlijk tijd in een dier hieraan te leren wennen. Hoeveel stress hebben ze dan gehad tot ze dit echt konden gebruiken vraag ik me af. Maar goed. Ik zit niet in de situatie, misschien denk ik er dan anders over. En ik veroordeel zeker niemand die er wél voor zou kiezen, als de hond er dan een prettig leven door heeft.

En eens met Laika; hier ook geen stralen of chemo voor de dieren.

Uw reactie hier?

Log eerst in om een reactie te kunnen geven.

Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief