Ilja & Sterre

Hennepolie en epilepsie...

Topicstarter: Ilja & Sterre | Reacties: 25 | Laatste: 04/03/2019 22:17


Twee keer in mijn leven heb ik een hond met epilepsie gehad..
Ik kwam dit verhaal tegen en wil dit gaag laten lezen..

Ik beweer niet dat dit dé oplossing is tegen epilepsie..
Maar ik vond het in elk geval de moeite waard deze informatie te delen..
Ik weet als geen ander hoe vreselijk hopeloos je je voelt als je hond elk willekeurig moment ligt te spartelen en uren van slag is.. En er kennelijk nog steeds geen goede medecatie blijkt te bestaan..

Een wonderbaarlijk verhaal
....

Dat wietolie ook voor honden heilzaam kan werken heb ik zelf mogen aanschouwen. Sinds februari 2013 kreeg ons hondje plots weer epilepsie aanvallen, na deze 4,5 jaar niet meer gehad te hebben. Het levensverhaal van ons hondje is een hele bijzondere.

Artsen hadden haar 5,5 jaar geleden na haar geboorte opgegeven en konden niets meer voor haar doen. Ze was veel te klein, kon zich niet warm houden, kon zelf niet eten of drinken en kreeg daardoor op regelmatige basis hypo aanvallen. Ik heb me toen over haar ontfermd en heb haar 3 maanden lang, om het uur, dag en nacht, vloeibare voeding en vocht via een spuitje in haar bekje toegediend. Langer dan een uur niets toedienen betekende weer een hypo aanval.
Wonder boven wonder heeft ze het gered. De hypo aanvallen verdwenen, maar waren inmiddels wel overgegaan in epilepsie aanvallen van het ergste formaat. Deze werden uiteindelijk steeds minder en na ongeveer een jaar zijn deze verdwenen en ze leefde al die jaren een zorgeloos en vrolijk eventje. Altijd blij en energievol!Epilepsieaanvallen
Tot februari van dit jaar. Uit het niets kwamen de epilepsie aanvallen terug en ook op zeer regelmatige basis, soms zelf 2x achter elkaar en meerdere keren per week. Langer dan een week geen aanval zat er niet in en je zag haar met de dag verder aftakelen. Na een aanval was ze regelmatig volledig de weg kwijt en was ze uitgeput en kortademig.
Lopen ging ook steeds moeizamer door haar al zwakke knietjes en heupen, maar nu zakte ze er steeds vaker doorheen en waggelde letterlijk heen en weer. Ik was bang dat ze de zomer niet meer ging redden. Medicijnen van de dierenarts wilde ik liever niet aan haar geven omdat die gewichtstoename kunnen veroorzaken en dat zou het lopen helemaal bemoeilijken tot misschien zelfs onmogelijk maken.Mijn gedachten gingen uit naar de mediwietolie, maar tegelijkertijd was ik wel wat huiverig, omdat ze extreem klein is en ik niet wist hoe het op honden zou inwerken en dus al helemaal niet op zo'n klein hondje. Ik had al van alles geprobeerd om het te laten verdwijnen of in ieder geval te verminderen en gaf haar iedere dag uitgebalanceerd vers vlees, maar ook dat mocht niet baten. De aanvallen bleven komen.


Mediwietolie voor de hond...
Vrijdagavond 7 juni kreeg ze iets voor middernacht een epilepsie aanval en zaterdagochtend 8 juni rond 7 uur in de ochtend een tweede aanval. Zaterdagmiddag lag, alsof het zo moest zijn, het flesje wietolie dat ik van Stichting Mediwiet had gekregen om bij mezelf uit te mogen testen, op de deurmat. Mijn keuze was niet moeilijk meer en heb haar diezelfde avond de eerste, minuscule druppel gegeven. Je kan het bijna geen druppel noemen, eerder een klein vlekje wietolie op een klein stukje kaas.

Dit geef ik haar iedere avond en tot op de dag van vandaag, 5 juli 2013, dus morgen precies 4 weken na de eerste druppel, heeft ze niet 1 aanval meer gehad. Onverwachts blijkt de medicinale wietolie ook een heilzame werking op haar heupen en knieen te hebben en ik stond verbaasd toen ze ineens een langer stuk dan normaal met me mee liep zonder uit te rusten halverwege. Ze lijkt weer fitter te zijn.
Het is nog te kort om te zeggen hoe dit verhaal gaat aflopen, maar 4 weken geen aanval meer is voor mij in iedere geval alvast een zege en voor de hond een enorme ontlasting!Update ....
We zijn inmiddels al weer tegen het einde van het jaar 2013 aangekomen en ons hondje krijgt nog steeds iedere dag medicinale wietolie toegediend. Tussendoor had ik een keer een andere samenstelling (verhouding van het THC en CBD gehalte) van de wietolie toegestuurd gekregen en na gebruik van deze wietolie kreeg ze na 1,5 dag twee epilepsie aanvallen binnen 12 uur.
We zijn direct naar Stichting Mediwiet gereden en hebben de juiste wietolie opgehaald waardoor de aanvallen gelukkig weer weg bleven. Of in ieder geval zo goed als weg. Eén keer was ik vergeten de wietolie te geven en ook dat resulteerde een dag later in een aanval.
Verder heeft ze nog twee keer in al die tijd een aanval door onverklaarbare reden gekregen. Maar het verschil in frequentie van aanvallen van voor en na de wietole is opmerkelijk hoog. Van meerdere epilepsie aanvallen per week naar slechts enkele aanvallen in een half jaar tijd!

Nog meer voordelen van cannabis...

En dat is niet alles. Heel haar gezondheid lijkt in stappen vooruit te zijn gegaan en er zijn vele positieve effecten te bemerken. Zo was ze al tijden haar blaf kwijt. Ze had altijd al moeite een echte blaf te produceren en haar blaf leek meer op het geluid van een bad eend die je in zijn buik knijpt.
Maar dit o zo schattige blafje was ze dus al maanden kwijt, al zelfs voor de epilepsie aanvallen begonnen.
Hoe ze ook met alle macht zich wilde laten horen, het mocht niet baten, het bleef stil.
Iedere keer opnieuw bedacht ik me hoe frustrerend dat voor ons hondje moet zijn die, ondanks haar minuscule lengte, toch ook graag een stoere waakhond wilde zijn.
Of het nu door het gebruik van hennepzaadolie komt dat ik iedere dag door haar verse vlees meng of door de druppel wietolie kan ik niet verklaren, maar dat haar blafje weer terug is, is een feit!

Op naar zomer 2014 ...
In februari 2013 toen de epilepsie aanvallen waren begonnen, vreesde ik voor het leven van mijn hondje en was bang dat ze de zomer niet meer zou halen. Met behulp van de medicinale wietolie heeft ze nu al bijna de winter bereikt. Ons volgende doel is het bereiken van zomer 2014.

Februari 2014 ...
We zijn nu een jaar verder vanaf het moment dat de eerste epilpesie aanval zich verkondigde. Sinds een week is de behandeling met de wietolie volledig gestopt en krijgt ze enkel de variant met te verwaarlozen sporen aan THC erin, de zogeheten CBDolie en ze doet het perfect hierop. Er is nog niet één aanval geweest, dus het zou fantastisch zijn als deze olie even goed reultaat oplevert als de wietolie.

BRON; http://www.apollyon.nl/hennep/

Reacties


Rita Moore
24/12/2016 0:12
GETUIGENIS over hoe ik genas Mijn KANKER!
Een groot getuigenis ik moet delen met alle kankerpatiënt in de wereld!
Ik wist niet dat cannabisolie kon kanker te genezen, ik dacht dat het was alleen bedoeld om leukemie te elimineren en Illinois verlamt, tot 2 maanden geleden, toen ik een fles van de olie, kocht ik ze vrij duur, maar ik had geen optie en wist niet t wil mijn leven alleen maar omdat van money..It bleek te zijn wat ik was op zoek naar meer dan 17 maanden, een week na aanschaf van de cannabisolie het was als een herboren voor mij los. Zelfs mijn artsen waren zo verbaasd door zijn potentie. Ik serieus adviseren dat u ook van jou, ik ben een levende getuigenis van het wonder werken van de cannabis olie en vermijden dat we door het leven te riskeren chirurgie. haar 100% potente ik zweer ..
Ik ben zo blij voor het delen van deze getuigenis, mijn advies aan u mensen die denken dat hun is geen genezing van kanker, neem dan contact en krijg de olie behandeling van Rick Simpson probeer het en u zult er geen spijt van krijgen, omdat het echt werkt en hier is zijn e-mail (Ricksimpsonmedicalcare520@outlook.com) God zegene u allen en ik wens u een snel herstel. ...

Beste wensen:
Harold Jackson.
Hart
07/06/2017 1:23
Mijn vrouw lijdt aan schildklierkanker, die is bevestigd in overeenstemming te zijn met vier, de dokter vertelde me dat er was weinig hij kon doen omdat ze niet reageren op de behandeling, maar mijn broer kwam naar onze redding deze cannabis olie uit Dr. Petersen dokters zeiden, hielpen sommige kankerpatiënten van verschillende types, dus hebben we besloten om hem een kans te geven als het mijn vrouw die zichzelf verbetert zeer goed, en vandaag kan hij rond het huis te lopen. Ik voelde zijn behoefte, laat ik de andere die lijden aan deze acute ziekte, weet dat als je een goede cannabis olie, het kan echt een goede kans om te leven. Als u deze service in een snuifje, kunt u contact opnemen met de contactpersoon einde stichting die mijn broer gestuurd met deze e-mail: U kunt drpetermedicals@outlook.com bellen of door te bellen naar +17372107440
raymond
13/06/2017 20:25
Questo per informare tutti i pazienti affetti da cancro per provare l'olio di rick simpson e curare tutta la malattia da cancro, nel 2015, è stata diagnosticata un cancro del colon. 8cm tumore. Sono stato operato e poi ho avuto il chemo per alcuni mesi. Tutto chiaro fino al 2016. Metastatizzato cancro al fegato 10cm x 9xm x 10cm ... .huge. Sono andato a chemo per 3 mesi ... e quasi morto. Il chemo mi aveva piatto sulla schiena ... non vivendo ... solo un zoologia. 3 mesi su chemo, il tumore si è ridotto solo del 5% e sono stato devastato. Mio figlio mi ha detto di iniziare a cercare l'olio di cannabis su Internet. Mentre vivo a Berlino in Germania, è stato un problema per ottenere l'olio, ordiniamo ed è stato consegnato a casa nostra, in tre giorni (siamo molto fortunati).
Ho deciso di provare a salvare la mia vita. Ho iniziato all'olio di cannabis, con 1 x grano di riso ogni 2 ore e 2 grani di riso durante la notte. Non ho cambiato troppo la mia dieta, tranne che ho tagliato l'alcol e lo zucchero e ho provato a mangiare sano ... un sacco di frutta ... come
Non mangio veggies. Dopo un mese il tumore non si era ridotto, ma non era cresciuto. Dopo 2 mesi, ho aumentato la mia dose a 2 grani di riso ogni 2 ore attraverso il giorno e poi 10 grani di riso durante la notte prima di dormire. La scansione successiva, 1 mese
In seguito, mostrò anche che il tumore non si era ridotto, ma aveva iniziato a morire nel mezzo. Sono stato estatico. Ora adesso consenso ad operare su di esso (ma non sapendo o credere che l'olio sta funzionando). Gli ospedali lo dicono perché ho ancora un po 'di chemo in me ... .e va bene .... Saranno operanti il ​​16 gennaio 2017, ho rifiutato e continuo con l'olio e poi non tornerò a chemo, ma su uno stile di vita sano, con l'olio di cannabis, sono andato per il controllo medico e sono stato Ho detto di essere libero da cancro, (mantenimento) per il resto della mia vita, sono libero di cancro. Contattare e ordinare il vostro olio con
Rick simpson, invialo via email via ricksimpsonoil2017@gmail.com or ricksimpsoncanceroil@gmail.com grazie
raymond
13/06/2017 20:25
Questo per informare tutti i pazienti affetti da cancro per provare l'olio di rick simpson e curare tutta la malattia da cancro, nel 2015, è stata diagnosticata un cancro del colon. 8cm tumore. Sono stato operato e poi ho avuto il chemo per alcuni mesi. Tutto chiaro fino al 2016. Metastatizzato cancro al fegato 10cm x 9xm x 10cm ... .huge. Sono andato a chemo per 3 mesi ... e quasi morto. Il chemo mi aveva piatto sulla schiena ... non vivendo ... solo un zoologia. 3 mesi su chemo, il tumore si è ridotto solo del 5% e sono stato devastato. Mio figlio mi ha detto di iniziare a cercare l'olio di cannabis su Internet. Mentre vivo a Berlino in Germania, è stato un problema per ottenere l'olio, ordiniamo ed è stato consegnato a casa nostra, in tre giorni (siamo molto fortunati).
Ho deciso di provare a salvare la mia vita. Ho iniziato all'olio di cannabis, con 1 x grano di riso ogni 2 ore e 2 grani di riso durante la notte. Non ho cambiato troppo la mia dieta, tranne che ho tagliato l'alcol e lo zucchero e ho provato a mangiare sano ... un sacco di frutta ... come
Non mangio veggies. Dopo un mese il tumore non si era ridotto, ma non era cresciuto. Dopo 2 mesi, ho aumentato la mia dose a 2 grani di riso ogni 2 ore attraverso il giorno e poi 10 grani di riso durante la notte prima di dormire. La scansione successiva, 1 mese
In seguito, mostrò anche che il tumore non si era ridotto, ma aveva iniziato a morire nel mezzo. Sono stato estatico. Ora adesso consenso ad operare su di esso (ma non sapendo o credere che l'olio sta funzionando). Gli ospedali lo dicono perché ho ancora un po 'di chemo in me ... .e va bene .... Saranno operanti il ​​16 gennaio 2017, ho rifiutato e continuo con l'olio e poi non tornerò a chemo, ma su uno stile di vita sano, con l'olio di cannabis, sono andato per il controllo medico e sono stato Ho detto di essere libero da cancro, (mantenimento) per il resto della mia vita, sono libero di cancro. Contattare e ordinare il vostro olio con
Rick simpson, invialo via email via ricksimpsonoil2017@gmail.com or ricksimpsoncanceroil@gmail.com grazie,,,
john
06/10/2017 22:53
dit om alle kankerpatiënten te informeren om Rick Simpson Oil te proberen en het kankerziekte te genezen. In 2016 werd ik gediagnosticeerd met colonkanker. 8cm tumor. Ik was op en had chemo voor enkele maanden. Alles helemaal tot 2017. Metastasized Leverkanker 10cm x 9xm x 10cm ... .huge. Ik ging 3 maanden op chemo ... en bijna dood. De chemo had me plat op mijn rug ... niet leven ... gewoon een zoombie. 3 maanden op chemo, de tumor was slechts 5% gekrimpt en ik was verwoest. Mijn zoon heeft me verteld om cannabisolie op internet te zoeken.
Terwijl ik in Berlijn Duitsland woon, was het een probleem om de olie te bestellen, we bestellen en het was binnen drie dagen aan ons thuis geleverd.
Ik heb besloten om mijn leven MIJN WEG te proberen. Ik begon met cannabisolie, met 1 x rijstkorrel om de 2 uur en 2 rijstkorrels 's nachts. Ik heb mijn dieet niet te veel veranderd, behalve de drank en suiker, en probeer gezond te eten ... veel fruit ... omdat ik geen groenten eet. Na 1 maand was de tumor niet gekrompen, maar het was ook niet gegroeid. Na 2 maanden heb ik elke 2 uur de dag om 2 rijstkorrels gehaald, en dan 10 rijstkorrels 's nachts voor het slapen. De volgende scan, na 1 maand later, toonde ook aan dat de tumor niet gekrompen was ... maar in het midden had gestart. Ik was extatisch.
Zij zullen er nu mee akkoord gaan werken (maar niet weten of het gelooft dat de olie werkt). De ziekenhuizen zeggen het omdat ik nog wat chemo in me heb ... Ze zullen opereren op 16 oktober 2017, ik weigerde en ik ga door met de olie, en dan ga ik niet terug op chemo, maar op een gezonde levensstijl met cannabisolie ging ik vandaag naar medische controle en Ik werd verteld dat ik vrij van kanker, (onderhoud) voor de rest van mijn leven kankervrij zijn .contact en bestel je olie met Rick Simpson, email hem
via ricksimpsoncanceroil@gmail.com bedankt
James Williams
20/12/2017 4:42
mijn vrouw lijdt aan alvleesklierkanker waarvan werd bevestigd dat het fase vier was, de dokter vertelde me dat ze weinig kon doen omdat ze niet reageerde op de behandeling, maar mijn zwager kwam ons te hulp door deze hennepolie te bestellen bij Rick Simpson Foundation, die hij zei, heeft een aantal patiënten geholpen om kanker van verschillende soorten te bestrijden, dus we besloten om het een kans te geven, tot nu toe verbetert mijn vrouw heel goed en kan ze op dit moment helemaal alleen rondlopen. Ik voelde dat het nodig was om anderen die aan deze acute ziekte leden te laten weten dat als je eenmaal een goede hennepolie hebt, het echt een goede tweede kans op leven kan geven. Als u deze hennepolie nodig heeft, kunt u contact opnemen met de stichting die mijn zwager heeft geleverd met deze e-mail: ricksimpsoncannabis@hotmail.com
David Mark
05/10/2018 19:57
Mijn geliefde broeders en zusters, dit getuigenis gaat helemaal over Dr. Brown Nelson, de kruidenarts die het leven van mijn vrouw redt door me te helpen de nierkanker van mijn vrouw te genezen nadat ik mijn hele leven spaargeld uitgeeft aan het genezen van nep spell-casters die beweerden om echt te zijn en ze hebben mijn geld weggeleid zonder te helpen. Ik probeerde ook medicijnen uit verschillende ziekenhuizen en klinieken, maar alles lijkt tevergeefs te zijn tot de dag dat ik naar Dr. Brown Nelson ging als mijn laatste hoop, verzekerde hij me dat hij mijn vrouw gaat helpen en ik ben blij vandaag te kunnen zeggen dat mijn vrouw is genezen dankzij de kruidengeneeskunde die werd voorbereid door Dr. Brown Nelson als je weet dat je dit leest en je moet genezen van elke vorm van ziekte en ook die is opgelicht door andere nep spell casters, maak je geen zorgen meer, hier is de ultieme oplossing voor je probleem, neem nu contact met hem op via zijn e-mail: brownnelson07@aol.com

Bedankt allemaal op deze site
Thomas Karol
20/11/2018 22:23
Mijn geliefde broeders en zusters, mijn naam is Thomas Karol, deze getuigenis gaat helemaal over Dr. Brown Nelson, de kruidenarts die mijn man heeft gered door mij te helpen bij het genezen van mijn man kankerziekte nadat ik mijn hele leven spaargeld heb uitgegeven op zoek naar genezing van nep spell casters die beweerden echt te zijn en ze hebben mijn geld weggerukt zonder te helpen. Ik probeerde ook medicijnen uit verschillende ziekenhuizen en klinieken, maar alles lijkt tevergeefs te zijn tot de dag dat ik Dr. Brown Nelson als mijn laatste hoop benaderde. Hij verzekerde me dat hij me gaat helpen en ik ben blij dat mijn man vandaag genezen is dankzij de hulp van Dr. Brown Nelson cannabisolie, als je dit leest en je moet genezen van elke vorm van ziekte en ook bent opgelicht door andere nep spellers, maak je geen zorgen meer, hier is de ultieme oplossing voor je probleem, neem nu contact op met hem via zijn e-mail: (brownnelson07@aol.com) (dr.brownnelson07@gmail.com)

Bedankt allemaal op deze pagina.
Cynthy John
04/03/2019 22:16
God zegene Rick Simpson omdat ze me geholpen had mijn kanker te genezen, ik heb al heel lang kanker geleden, ik heb zoveel remedies geprobeerd, maar bekend lijkt te werken. Maar ik had contact met een Rick Simpson-hennepolie, die zoveel mensen zag getuigen hoe ze door deze arts allemaal waren genezen van hun verschillende ziekten en virussen. Dus ik heb mijn hele probleem aan hem uitgelegd en hij beloofde me te genezen. Dus gaf ik hem alle voordeel van twijfel, en zie, hij bereidde de hennepolie voor en stuurde die naar mij in mijn land. Vandaag ben ik trots om te zeggen dat ik kankervrij ben en mijn leven is hersteld naar normaal. Dus in het geval dat je daarbuiten aan kanker lijdt, wil ik je vertellen om snel contact op te nemen met: Rick Simpson voor je genezing. Zijn e-mail: ricksimpsonhealthcare1@gmail.com
Brown Kyanne Michelle
04/03/2019 22:17
"Ik ben hier om mijn diepe warme dankbaarheid te betuigen aan de Rick Simpson hennepolie, die ik kreeg van Dr. Rick Simpson.Ik laat nu een gezond leven na de afgelopen 1 jaar, ik ben nu vrij van kanker na de toepassing en het gebruik. contact voor uw medicatie via e-mail: [ricksimpsonhealthcare1@gmail.com] Ik wens u het allerbeste en een gelukkige genezing. Bedankt en God zegene u voor uw hulp, ik zal u blijven helpen bij het bestrijden van kanker in de wereld.
oprecht
Brown Kyanne Michelle
Chicago
Uw reactie hier?

Log eerst in om een reactie te kunnen geven.

Fotowedstrijd

Geen fotowedstrijd actief