Hondenforum Hondenforum Hondenforum Hondenforum Hondenforum

HondenFan stelt zich voor

HondenFan wordt gemaakt door een aantal mensen die zich niet langer thuis voelden op andere hondenwebsites en forums. Alle medewerkers van HondenFan hebben ruime ervaring met moderaten op een ander hondenforum, maar hebben besloten zelf een forum en website te beginnen die meer staat voor hun ideeën over verantwoord hondenbezit. Te vaak zagen we op forums mensen advies geven, die zelf te weinig kennis hadden over de betreffende zaken. Als we het hebben over medische problemen, fokkerij of hondengedrag kan fout advies ervoor zorgen dat het probleem alleen maar groter wordt. Fout advies kan desastreuze gevolgen hebben. HondenFan moet daarom bereikbaar zijn voor alle hondenbezitters, maar advies geven laten we alleen doen door mensen met voldoende kennis. Wij hoeven niet de grootste hondenwebsite van Nederland te worden, we zouden wel graag de meest informatieve hondenwebsite worden.

Als moderatorteam hebben we veel kennis in huis. In het team zit o.a. een dierenarts in opleiding, een homeopathisch dierenarts in opleiding, een gedragsdeskundige, een ervaren fokker en mensen met veel kennis over voeding en alternatieve geneeswijzen. En natuurlijk ook de mensen met de technische kennis, anders zou deze website nooit op het web kunnen komen. Bovendien hebben we allemaal ruime ervaring als hondenbaas, als hondenmens en als moderator op een hondenforum.

Op het forum kan in sommige topics iedereen antwoord geven. In andere topics, geven we alleen mensen met voldoende kennis de gelegenheid om advies te geven. Merken we dat iemand veel kennis in huis heeft en reacties geeft waar iedereen veel aan heeft, dan geven we zo iemand de gelegenheid om in meer topics advies te geven. Op deze manier is HondenFan een goede, leerzame website voor iedereen die pas komt kijken in de hondenwereld, maar ook voor mensen die al veel langer mee lopen, maar van mening zijn dat je altijd nog bij kan leren. Ga je liever voor de gezelligheid, wil je overal op kunnen reageren en ben je minder kritisch als het op verantwoord hondenbezit aan komt? Even goede vrienden, maar bezoek dan één van de vele andere hondensites.

We hopen dat onze gezamenlijke kennis zo verder zal groeien en dat HondenFan uit zal groeien tot een informatieve website met veel bezoekers. Snuffel eens rond op onze website en het forum. Ben je het eens met onze denkwijze, wordt dan ook HondenFan. We wensen je veel plezier op onze website!