31-12-2013
Honden fotowedstrijd

De winnaar van de fotowedstrijd van december is Wichita. Zij wint hiermee een kalender naar keuze van www.dierenartikel.nl. Als dat geen cadeautje is!

fotowedstrijd dec/jan
30-11-2013
Honden fotowedstrijd

De winnaar van de fotowedstrijd van november is bekend. Fanny krijgt het mooie label van www.spullenvoorhonden.nl. Haar honden worden in ieder geval op handen gedragen...

fotowedstrijd nov/dec
31-10-2013
Honden fotowedstrijd

De winnaar van de fotowedstrijd 'Speelplezier' van de maand oktober is Anita Metselaar Zij heeft de leuke prijs van Funny Fleece gewonnen. Van harte gefeliciteerd!

fotowedstrijd okt/nov
30-09-2013
Honden fotowedstrijd

De winnaar, of in dit geval winnares van de fotowedstrijd 'hond in de lappenmand' is bekend. Bamse was de meest zielige hond. Zij en haar roedelgenoten krijgen een prachtig pakket van Caspar van Alternatieve Diergeneeskunde Amsterdam toegestuurd.

fotowedstrijd aug/sep
31-08-2013
Honden fotowedstrijd

En we hebben een winnaar! De winnaar van de zesde HondenFan fotowedstrijd 'Prinsheerlijk' is Anita en zij krijgt een verwen-pakket van Prins Diervoeding.

fotowedstrijd juli/aug
30-06-2013
Honden fotowedstrijd

En we hebben twee winnaars! De tweede winnaar van de vijfde HondenFan fotowedstrijd 'vriendschap tussen baas en hond' is Wendy en zij krijgt een leuke verrassing toegestuurd.

fotowedstrijd mei/juni
30-06-2013
Honden fotowedstrijd

En we hebben twee winnaars! De eerste winnaar van de vijfde HondenFan fotowedstrijd 'vriendschap tussen baas en hond' is Leoniek en zij krijgt een leuke verrassing toegestuurd.

fotowedstrijd mei/juni
30-04-2013
Honden fotowedstrijd

En we hebben een winnaar! De winnaar van de vierde HondenFan fotowedstrijd 'Hond en voorjaar' is Naomi en zij krijgt een leuke verrassing toegestuurd.

fotowedstrijd maart/april
28-02-2013
Honden fotowedstrijd

En we hebben een winnaar! De winnaar van de derde HondenFan fotowedstrijd 'Hond en winter' is Ilja en zij krijgt een leuke verrassing toegestuurd.

fotowedstrijd jan/feb
01-01-2013
Honden fotowedstrijd

En we hebben een winnaar! De winnaar van de tweede HondenFan fotowedstrijd 'Jouw hond en de feestdagen'. De fotograaf krijgt een leuke verrassing toegestuurd.

fotowedstrijd december
01-12-2012
Honden fotowedstrijd

En we hebben een winnaar! De winnaar van de eerste HondenFan fotowedstrijd 'Fan van mijn hond' is deze vrolijke clumberpup geworden. De fotograaf krijgt een leuke verrassing toegestuurd.

fotowedstrijd november